Fusion Bumper

Zaštita prilikom pada telefona

Najtanja svetska zaštita za bočne strane i uglove telefona. Napravljena je kombinacijom patentiranih TriACTIVE™ i Corner Cushion™ tehnologija. Efikasnost i kvalitet Fusion Bumper-a testirani su pri padu telefona sa visine od preko 6 metara.

Fusion Bumper u kombinaciji sa našim Clear-Coat folijama štiti ekran i telo telefona, pritom ne narušavajući ergonomiju uređaja i kvalitet prikaza na ekranu, a vaš telefon je zaštićen od ivice do ivice. Ovo ujedno predstavlja maksimalnu i najbolju zaštitu od ogrebotina, potresa, udaraca i padova.

Svi tasteri i priključci su lako dostupni i potpuno funkcionalni.

Jedino vam Mobile Outfitters Fusion Bumper omogućava da bez po muke, to jest bez skidanja bumper-a, uključite telefon, promenite jačinu zvuka ili napunite bateriju.

fusion-bumper-nera-trasparente-cover-uai-1032x1445

Tako tanak

Uz “debljinu” od samo 1,9 mm, Fusion Bumper je čak 40% tanji od konkurencije.

Fusion Bumper radikalno smanjuje mogućnost oštećenja pri padu telefona, bez značajnog povećanja njegove težine i obima. Napravljen je kombinacijom jedinstvenih TriACTIVE™ i Corner Cushion™ tehnologija.

TriACTIVE™ tehnologija podrazumeva spajanje više slojeva poliuretana u jedan konzistentan sloj koji bolje apsorbuje silinu udarca i prenosi je na veću površinu, čime se višestruko smanjuje mogućnost oštećenja vašeg telefona.

Corner Cushion™ su ojačanja koja se nalaze u uglovima Fusion Bumper-a. Ova ojačanja dodatno štite ćoškove telefona prilikom pada i tako smanjuju mogućnost oštećenja. Fusion Bumper se može kombinovati sa bilo kojom zaštitnom folijom iz Clear-Coat ili Style Skins porodice.

Sviđa vam se ovo što vidite?
Zaštitite ono što vam je drago, na lokaciji u vašoj blizini.

Odabir najbolje zaštite kao i dodataka za vaš mobilni telefon je veoma lična stvar. Zato vas pozivamo da posetite neku od naših poslovnica i u dogovoru sa našim stručnim osobljem izaberete najbolju zaštitu za vaš uređaj. Odaberite poslovnicu koja je vama najbliža ili do koje najlakše možete stići. Želimo da vam ponudimo najbolje iskustvo kupovine i obezbedimo vam potpuno zadovoljstvo pri korišćenju naših proizvoda.

Shopping Basket

Politika privatnosti sajta www.moutfitters.rs/

Ova web lokacija prikuplja neke lične podatke od svojih korisnika.

Lični podaci se prikupljaju za sledeće svrhe i za korišćenje sledećih usluga:

Analitika

Google Analitika i Google Ads praćenje konverzije ličnih podataka, kolačići, podaci o korisnicima

Upravljanje kontaktima i slanje poruka

Lični podaci: adresa e-pošte; Podaci o upotrebi

Remarketing i bihevioralno targetiranje

Google Ads Remarketing lični podaci, kolačići, podaci o upotrebi

Kontakt informacije

Vlasnik I kontroler podataka

Mobile Outfitters d.o.o.
Bulevar Mihajla Pupina 10ž/541
11080 Novi Beograd

Kontakt e-pošta vlasnika: office@moutfitters.rs

Ažurirano: 16. Avgusta 2019.