Clear-Coat Original folija

360º zaštita od ogrebotina

Naše Clear-Coat Original providne zaštitne folije su neprimetne kada se postave i zadržavaju potpunu funkcionalnost svih senzora, uključujući i senzor otiska prsta u ekranu, kvalitet slike i originalni izgled uređaja.

Napravljena po američkim standardima kvaliteta, uz izdržljivost koja ispunjava vojne standarde, Mobile Outfitters Clear-Coat Original folija će čuvati vaš telefon od ogrebotina pri svakodnevnom korišćenju.

360º zaštita

Neprimetna poliuretanska Clear-Coat Original folija štiti čitav uređaj – ekran, leđa pa čak i bočne strane.

Kvalitet po vojnim standardima

Clear-Coat Original je najotpornija i najbolja zaštita za mobilne telefone. Materijal od koga je napravljena koristi se i u vojnoj industriji, za zaštitu elisa na helikopterima.

huaweiy

Program doživotne zamene

Ako se folija izgrebe ili ošteti, u svakom trenutku možete dobiti zamenu. Plaćate samo uslugu instalacije.

Proizvedeno u Americi

Sve folije iz Clear-Coat porodice su razvijene i proizvedene u Sjedinjenim Američkim Državama, što je garancija vrhunskog kvaliteta, izdržljivosti i dugotrajnosti.

Potpuna prozirnost,
maksimalna otpornost

07-Clear-Coat-Laterale-mano_1001
Naši ekskluzivni proizvodi iz Clear-Coat porodice štite čitave uređaje, uključujući ekran, zadnju stranu pa čak i bočne i ivične delove. Zaštitite od udaraca i ogrebotina svoj mobilni telefon, tablet uređaj, laptop računar, GPS navigator, pametni sat ili bilo koji drugi uređaj neprimetnom poliuretanskom folijom. Postavljanjem jedinstvene Fusion Bumper zaštite dodatno zaštitite svoj telefon i smanjite mogućnost oštećenja prilikom pada. Silikonska futrola, koja vaš uređaj čini neprepoznatljivim, vam više nikada neće trebati!
Mobile Outfitters Srbija-Clear Coat Original3
Mobile Outfitters Srbija-Clear Coat Original2
Mobile-Outfitters-Srbija-Clear-Coat-Original
Mobile Outfitters Srbija-Clear Coat Original4

Štitimo više od telefona.

Bilo da imate pametni sat, tablet, laptop, slušalice, gamepad ili bilo koji drugi uređaj koji možete da zamislite, mi ga možemo zaštititi snažnom, fleksibilnom i neprimetnom zaštitnom folijom. Folije se seku mašinski, izuzetno precizno, za svaki model uređaja posebno, prema fabričkim dimenzijama uređaja.

Clear-Coat prilagođen vašem uređaju, pred vašim očima.

Clear-Coat Original folije su toliko tanke da nećete ni primetiti da su na uređaju. Posebna tehnika postavljanja, metodom tzv. mokrog lepljenja pod pritiskom vrelog vazduha, omogućava potpuno prijanjanje folija na površinu uređaja, pritom ne povećavajući značajno obim ni težinu uređaja, tako da ga možete lako izvaditi iz džepa.

Sviđa vam se ovo što vidite?
Zaštitite ono što vam je drago, na lokaciji u vašoj blizini.

Odabir najbolje zaštite kao i dodataka za vaš mobilni telefon je veoma lična stvar. Zato vas pozivamo da posetite neku od naših poslovnica i u dogovoru sa našim stručnim osobljem izaberete najbolju zaštitu za vaš uređaj. Odaberite poslovnicu koja je vama najbliža ili do koje najlakše možete stići. Želimo da vam ponudimo najbolje iskustvo kupovine i obezbedimo vam potpuno zadovoljstvo pri korišćenju naših proizvoda.

Shopping Basket

Politika privatnosti sajta www.moutfitters.rs/

Ova web lokacija prikuplja neke lične podatke od svojih korisnika.

Lični podaci se prikupljaju za sledeće svrhe i za korišćenje sledećih usluga:

Analitika

Google Analitika i Google Ads praćenje konverzije ličnih podataka, kolačići, podaci o korisnicima

Upravljanje kontaktima i slanje poruka

Lični podaci: adresa e-pošte; Podaci o upotrebi

Remarketing i bihevioralno targetiranje

Google Ads Remarketing lični podaci, kolačići, podaci o upotrebi

Kontakt informacije

Vlasnik I kontroler podataka

Mobile Outfitters d.o.o.
Bulevar Mihajla Pupina 10ž/541
11080 Novi Beograd

Kontakt e-pošta vlasnika: office@moutfitters.rs

Ažurirano: 16. Avgusta 2019.