Mobile Outfitters Srbija

Često postavljana pitanja

Imate pitanje?

Pogledajte najčešće postavljena pitanja

Više puta nagrađivana zaštia dizajnirana i napravljena u Americi. Naše jedinstvene Clear-Coat folije štite ne samo ekran, već i ceo uređaj neprimetnom poliuretanskom zaštitom.

Clear-Coat Original je skoro nevidljiv. Potpuna prozirnost. Nepopustiva otpornost. Naš najpoznatiji 360 protektori ekrana i celog uređaja ih čine tankim, lakim i zaštićenim bez povećanja dimenzija.

Clear-Coat Mat vam omogućava da radite u svetlim okruženjima bez naprezanja pri gledanju ekrana po suncu, a uklapa se sa prirodnim izgledom vašeg uređaja tako da ćete jedva primetiti da je ugrađen. Naša mat folija ima specijalni premaz koji sprečava otiske prstiju i fleke. Koristite vaš uređaj čitav dan bez potrebe da stalno morate da ga čistite!

Clear-Coat Fusion je rezultat 3 godine istraživanja i razvoja. Kreirali smo najbolju zaštitu ekrana ikada. Fusion poseduje patentiranu TriACTIVE zaštitu od udaraca, kombinacija 3 sloja čine ekran tri puta jačim, kako bi se sprečile ogrebotine i oštećenja.

Daljim razvojem Fusion-a napravljen je Fusion 360, koji u kombinaciji sa Fusion Bumperom daje najbolju moguću zaštitu celom uređaju.

Naši jedinstveni Clear-Coat proizvodi napravljeni su od američkog poliuretna, koji zadovoljava najstrožije vojne standarde. Folija je providna i otporna na ogrebotine, a pritom je svega 0,25 mm tanka. Poliuretan se koristi za zaštitu automobila, aviona, helikopterskh elisa, brodova, vetrogeneratora i sprečava oštećenja od peska i kamenčića. Dovoljno je izdržljiv za svakodnevnu upotrebu.

Sasvim suprotno! Clear-Coat smo napravili tako, da zaštiti vaš uređaj od skoro svega. Lepak koji koristimo je polutrajan, što znači da se ne odlepljuje sam od sebe, ali možete ga odstraniti ako to namerno želite. Sačuvajte vaš uređaj sa Clear-Coat folijama.

Nažalost, ne! Voda i dalje može da prodre do osetljivih komponenti uređaja, dok Clear-Coat pruža mehaničku zaštitu.

Clear-Coat, pri normalnoj upotrebi može izdržati do godinu dana na telefonima, a na tabletima i lapotovima oko dve do tri godine. Ukoliko želite zameniti vaš Clear-Coat proizvod, obezbedićemo vam zamenu po izuzetno povoljnoj ceni. Više u našem Programu doživotne zamene.

Da, Clear-Coat pomaže pri skrivanju starih ogrebotina. Nikad nije kasno, bez obzira koliko su vidljivi tragovi korišćenja na vašem uređaju. Bez Clear-Coat biće još gore. Zašto onda ne biste pokrili te stare ogrebotine i zaštitili vaš uređaj od novih oštečenja sa Clear-Coat folijama?

Da! Na uređajima se mogu često mogu uočiti tragovi masnoće, prljavštine i otisci prstiju. Clear-Coat je otporan na njih i pomoće vam da vaš uređaj izgleda kao nov. Sa našom Clear-Coat Mat folijom zaboravite na tragove otisaka prstiju. Nema potrebe da konstantno čistite vaš telefon sa majicom, umesto toga zaštite vaš uređaj sa Clear-Coat foljama i uživajte u čistom uređaju ceo dan.

Sve naše Clear-Coat folije su ručno napravljene u Sjedinjenim Američkim Državama. Svaka folija je dizajnirana, proizvedena, sastavljena, kontrolisana i pripremljena za slanje od strane našeg stručnog tima iz proizvodnog pogona u Filadelfiji.

S obzirom da je svega 0,25 mm tanka, za većinu naših klijenata, ostaće neprimetna. Izaberite Clear-Coat Original ako želite neprimetnu zaštitu koje ne smanjuje rezoluciju ekrana a pritom ima sjajni premaz, Clear-Coat Mat ako želite da vaš uređaj izgleda uvek čist.

Preporučujemo da koristite naše sredstvo za čišćenje Cleaning Solution, koji smo razvili isključivo za čišćenje i održavanje naših folija. Prvo naprskajte sredstvo na ubrus ili mikrofiber krpicu, a zatim očistite Clear-Coat foliju. Cleaning Solution možete kupiti na Mobile Outfitters prodajnim mestima po ceni od 590 din.

Clear-Coat može da se kombinuje sa futrolama – ali zašto biste koristili Clear-Coat sa futrolom? Futrola skuplja prašinu, prljavštinu i pesak koja posle uzrokuje oštećenja na vašem uređaju svaki put kada skinete futrolu. Sa Clear-Coat folijama vaš uređaj će sačuvati originalni izgled i nakon dužeg korišćenja. Ukoliko po svaku cenu želite futrolu, u našem sistemu postoji Custom Cut sečenje, koje nam omogućuje da folije bude 100% kompatibilne sa futrolom.

Samoizlečenje znači da je folija sposobna da se grejanjem u određenoj meri regeneriše od ogrebotina. To znači da ćete primetiti ogrebotine i oštećenje na foliji koja će koja nekoliko sati nestaju – kao magija.

Za razliku od Original i Mat folija, Fusion folije ne pokrivaju zakrivljene delove ekrana. Poseduju dodatne slojeve radi bolje zaštite i moraju ostati na ravnoj površini uređaja. Ipak u kombinaciji sa Fusion Bumperom pružaju maksimalnu zaštitu od ogrebotina i padova, uključujući i zakrivljene delove vašeg uređaja.

Fusion folije poseduju patentiranu TriACTIVE TM zaštitu od udaraca. Kombinacija 3 sloja čine ekran 3 puta jačim kako bi se sprečile ogrebotine i oštećenja.

Naši Style Skins menjaju izgled vašeg telefona tako da se zna da je baš vaš. Style Skins vam pruža beskonačno mnogo mogućnosti da učinite telefon baš onakvim kakvim želite da bude. Naša trenutna linija za 2020. godinu uključuje 24 boje i teksture u sledećim kategorijama: drvo, svila, kamen, karbonsko vlakno u raznim bojama, koža, boja i maskirne folije.

Style Skins folije su napravljene od materijala arhitektonskog kvaliteta, koji je dizajniran da traje godinama. Jake su i izdržljive, a istovremeno vrlo tanke i ne povećavaju dimenzije i gabarite uređaja.

Da! Svi naši sidreni kablovi dolaze sa programom doživotne zamene. Ako u bilo kojem trenutku vaš Anchor USB kabl neće da puni, uočite oštećenje konektora ili žice izvan izolacije, nemate razloga za brigu, to je pokriveno našim programom doživotne zamene. Iako je malo verovatno da vaš kabl prestane da radi, jednostavno posetite lokaciju na kojoj je kupljen. Za dodatne informacije o našem programu doživotne zamene posetite link.

Verujemo da niko nikada nije napravio USB kabl dovoljno jak da odgovara vašim potrebama, zato smo i napravili Anchor. Bilo je potrebno 3 godine istraživanja i razvoja kako bi se dobio najizdržljiviji USB kabl na svetu. Spoljna izolacija je napravljena od istog materijala od koga se proizvode I neprobojnoi prsluci, užad za planinarenje i padobranstvo. Pored toga, izolacija se kreće od vrha do dna kabla - uključujući i konektore! Takođe smo napravili konektore od istog materijala kao i šine za motorne sanke. I na kraju, sve žice u kablu se nalaze u dodatnom metalnom kućištu. Žice su zaštićene i osigurane tako da ih nije moguće izvući iz kabla. Neće vam biti potreban drugi USB kabl ikada... osim ako želite da kupite više za sebe i druge!

Naši Anchor USB kablovi su sertifikovani od strane Apple-a i nose oznaku MFi, a naš USB-C na USB-C kabl je USB IF sertifikovann što je gatrancija kvaliteta ... tako da na vašem telefonu nema više neugodnih poruka koje glase: "USB kabl koji ste povezali nije podržan!".

Svi Anchor USB kablovi mogu puniti vaš uređaj i omogućiti prenos podataka s računara. Pomoću funkcije Quick Charge + Sync uređaji se pune po najbržoj dostupnoj brzini punjenja.

Kako bismo izgradili poverenje naših kupaca, kupovinom naših proizvoda kupac stiče pravo da na istom uređaju, u neograničenom trajanju zameni isti tip i vrstu folije bez obzira na uzrok oštećenja, po ceni instalacije pod uslovom da se folija nalazi na uređaju I da kupac poseduje redovno izdat fiskalni račun.

Da! Zamena proizvoda se može izvršiti na bilo kojoj od 700+ lokacija u 50 zemalja širom sveta. Spisak lokacija možete pronaći na sajtu www.moutfitters.com

Da! Sve što napravimo dolazi sa programom doživotne zamene. Bilo kad I bilo gde zamenite vaš Anchor USB kabl po povoljnoj ceni. Potrebno je samo da svratite do njedno od prodajnih mesta sa starim kablom i redovno izdatim fiskalnim računom.

Ne! Kompanija Mobile Outfitters d.o.o. ne garantuje da će nakon postavljanja folije vaš uređaj postati neuništiv. Uređaj je delimično zaštićen, jer oštećenja zavise od ugla oid kojim će strain predmet uticati na njega. Uglovi uređaja su osetljivi čak i na padove sa manje visine. S tim u vezi kompanija Mobile Outfitters d.o.o. ne garantuje potpunu zaštitu uređaja od padova, udaraca i drugih vidova i mogućnosti oštećenja.

Uvek smo u potrazi za snažnim partnerima koji bi na pravi način predstavjali naš brend i pružili uslugu korisnicima koju oni zaslužuju.

- Mi obezbeđujemo svu potrebnu opremu (RapidCut mašina, folije)
- Obuka prodavaca je obezbeđena
- Unapred osmišljen izgled štanda ili asistencija oko uređenja lokala
- Programska i tehnička podrška kako iz Srbije, tako i iz Amerike.
- Nemate lager. Ne zatrpavate se futrolama, folijama ili staklima za modele koji više nisu popularni.
- Broj podržanih modela se povcećava na nedeljnom nivou – trenutno naš RapidCut system podržava preko 2.500 modela.

Ukoliko želite da postanete naš partner sve što je potrebno je da popunite ovaj upitnik i mi ćemo vas kontaktirati u najkračem roku.

Folije koje koristimo su napravljene od poliuretana, mekane su i elastične. One štite i zakrivljene delove ekrana, pritom minimalno menjajući dimenzije i izgled uređaj. Folije su tako dizajnirane da prime na sebe oštećenja, s time povećajući šanse da uređaj neće biti oštećen.

Prilikom postavke koristimo tehniku mokrog lepjenja. Uređaj se mora dovesti u potpuno čisto stanje, zatim se iseče folija na RapidCut mašini, postavi se na uređaj i na kraju se fenom zapeku ivice, kako ne bi došlo do odlepljivana folije. Svi prodavci su prošli obuku za postavljanje folija, čime je mogućnost oštećenja utređaja svedena na minimum. Postavka folije traje od 10 do 30 minuta i uređaj mora biti prisutan.

Shopping Basket

Politika privatnosti sajta www.moutfitters.rs/

Ova web lokacija prikuplja neke lične podatke od svojih korisnika.

Lični podaci se prikupljaju za sledeće svrhe i za korišćenje sledećih usluga:

Analitika

Google Analitika i Google Ads praćenje konverzije ličnih podataka, kolačići, podaci o korisnicima

Upravljanje kontaktima i slanje poruka

Lični podaci: adresa e-pošte; Podaci o upotrebi

Remarketing i bihevioralno targetiranje

Google Ads Remarketing lični podaci, kolačići, podaci o upotrebi

Kontakt informacije

Vlasnik I kontroler podataka

Mobile Outfitters d.o.o.
Bulevar Mihajla Pupina 10ž/541
11080 Novi Beograd

Kontakt e-pošta vlasnika: office@moutfitters.rs

Ažurirano: 16. Avgusta 2019.