Clear-Coat Fusion folija

Sledeći nivo zaštite telefona

Clear-Coat Fusion je višeslojna zaštitna folija koja se bazira na patentiranoj TriACTIVE™ tehnologiji, a razvijena je i proizvedena u Americi. Koristi kombinaciju više slojeva poliuretana, koji zajedno čine da ekran telefona postane i do 3 puta jači i otporniji na udarce.

Bile su potrebne 3 godine istraživanja i razvoja da bi se kreirala najbolja zaštita ekrana ikada napravljena. Rezultat je specijalna Clear-Coat Fusion folija, koja se bazira na patentiranoj TriACTIVE™ tehnologiji za zaštitu od udaraca, kombinujući 3 poliuretanska sloja koja ekran telefona čine i do 3 puta jačim i otpornijim na ogrebotine i oštećenja.

Trostruka zaštita

Za razliku od zaštita izađenih od stakla, Fusion folija je napravljena od materijala koji se nikada neće oljuštiti, pući ili slomiti.

Kvalitet po vojnim standardima

Ukoliko ste u potrazi za najboljom i najizdržljivijom folijom za telefon, Clear-Coat Fusion je najbolji izbor. Izrađuje se od materijala koji se koristi u vojnoj industriji, za zaštitu elisa na helikopterima.

S20Render_frame1_2

Program doživotne zamene

Ako se folija izgrebe ili ošteti, u svakom trenutku možete dobiti zamenu. Plaćate samo uslugu ponovne instalacije.

Proizvedeno u Americi

Sve folije iz Clear-Coat porodice, uključujući i neverovatnu Fusion foliju, su razvijene i proizvedene u Sjedinjenim Američkim Državama, što je garancija vrhunskog kvaliteta, izdržljivosti i dugotrajnosti.

black shadows
Top Glass
Layer 1 copy

TriACTIVE™ tehnologija omogućava sjedinjevanje više slojeva poliuretana u jedan konzistentan sloj koji pruža najbolju zaštitu telefona.

Prvi sloj sadrži specijalni vezivni materijal koji omogućava laku postavku i besprekorno prijanjanje folije na ekran telefona.

Drugi sloj je čvrst sastavni sloj koji upija i rasipa energiju udarca.
Treći sloj pruža otpornost na ogrebotine, ne zadržavajući pritom otiske prstiju. U slučaju da ga zagrebete, ovaj sloj će se u roku od nekoliko sati regenerisati, zahvaljujući sposobnosti samoobnavljanja.

Daljim razvojem Fusion tehnologije, napravljen je Fusion Full Body Bumper, koji vašem telefonu obezbeđuje zaštitu u rasponu od 360 stepeni. Kombinacija Clear-Coat Fusion folije i Fusion Bumper-a predstavlja najbolju moguću zaštitu za vaš uređaj.

Mobile Outfitters Srbija-Fusion_2
Mobile Outfitters Srbija-Fusion_4
Mobile Outfitters Srbija-Fusion_1
Mobile Outfitters Srbija-Fusion_3

Sviđa vam se ovo što vidite?
Zaštitite ono što vam je drago, na lokaciji u vašoj blizini.

Odabir najbolje zaštite kao i dodataka za vaš mobilni telefon je veoma lična stvar. Zato vas pozivamo da posetite neku od naših poslovnica i u dogovoru sa našim stručnim osobljem izaberete najbolju zaštitu za vaš uređaj. Odaberite poslovnicu koja je vama najbliža ili do koje najlakše možete stići. Želimo da vam ponudimo najbolje iskustvo kupovine i obezbedimo vam potpuno zadovoljstvo pri korišćenju naših proizvoda.

Shopping Basket

Politika privatnosti sajta www.moutfitters.rs/

Ova web lokacija prikuplja neke lične podatke od svojih korisnika.

Lični podaci se prikupljaju za sledeće svrhe i za korišćenje sledećih usluga:

Analitika

Google Analitika i Google Ads praćenje konverzije ličnih podataka, kolačići, podaci o korisnicima

Upravljanje kontaktima i slanje poruka

Lični podaci: adresa e-pošte; Podaci o upotrebi

Remarketing i bihevioralno targetiranje

Google Ads Remarketing lični podaci, kolačići, podaci o upotrebi

Kontakt informacije

Vlasnik I kontroler podataka

Mobile Outfitters d.o.o.
Bulevar Mihajla Pupina 10ž/541
11080 Novi Beograd

Kontakt e-pošta vlasnika: office@moutfitters.rs

Ažurirano: 16. Avgusta 2019.