Anchor Power USB kabl

Najizdržljiviji USB kabl na svetu

Predviđeni radni vek Anchor Power USB kabla je neverovatnih 50 godina! Ovaj kvalitetan USB kabl je izrađen od materijala koji se koristi za izradu neprobojnih prsluka, užadi za planinarenje i užadi za padobranstvo.

Jedini kabl koji će vam ikada trebati

Visokokvalitetni Mobile Outfitters Anchor Power USB kablovi su napravljeni da izdrže više od 180.000 savijanja i konstruisani tako da budu čak 30 puta izdržljiviji od kablova koji se fabrički isporučuju uz mobilne uređaje. Celom dužinom kabla prisutno je i specijalno ojačanje koje sprečava prekid i lomljenje žica. Naravno, ovako kvalitetan kabl je pokriven našim programom doživotne zamene, što ga čini poslednjim USB kablom koji će vam ikada trebati.

Najizdržljiviji USB kabl na svetu - ozbiljno

Trebalo nam je 3 godine istraživanja i razvoja da napravimo najizdržljiviji USB kabl na svetu. Projektovani radni vek Anchor Power USB kabla je neverovatnih 50 godina, ukoliko ga koristite 10 puta dnevno. Ovaj kvalitetan USB kabl je napravljen od istog materijala kao i neprobojni prsluci, užad za planiranje i užad za padobranstvo, što ga, u kombinaciji sa drugim primenjenim tehnologijama, čini gotovo neuništivim.

Ultrabrz prenos podataka i MFi sertifikat

Anchor Power USB kablovi vam omogućavaju da svoje uređaje napunite brzo i lako, zahvaljujući podršci za brzo punjenje. Prilikom izrade i izbora korišćenih materijala primenili smo najviše standarde kvaliteta kako bismo prenos podataka kroz Anchor USB kablove učinili ultrabrzim i bezbednim, a video zapise kristalno čistim.

Anchor-charging

Idealna dužina kabla.

Dosta vam je kablova koji ne dosežu do noćnog stočića u vašoj spavaćoj sobi ili previše dugačkih kablova koji se uvijaju i zapliću u vašem automobilu? Temeljnim istraživanjem smo utvrdili da naš Anchor Power USB kabl treba da bude dugačak tačno 1,5 m kako bi bio savršen, uvek i svuda.

Sviđa vam se ovo što vidite?
Vrhunski Mobile Outfitters proizvodi vas čekaju na lokaciji u vašoj blizini.

Odabir najbolje zaštite kao i dodataka za vaš mobilni telefon je veoma lična stvar. Zato vas pozivamo da posetite neku od naših poslovnica i u dogovoru sa našim stručnim osobljem izaberete najbolju zaštitu za vaš uređaj. Odaberite poslovnicu koja je vama najbliža ili do koje najlakše možete stići. Želimo da vam ponudimo najbolje iskustvo kupovine i obezbedimo vam potpuno zadovoljstvo pri korišćenju naših proizvoda.

Shopping Basket

Politika privatnosti sajta www.moutfitters.rs/

Ova web lokacija prikuplja neke lične podatke od svojih korisnika.

Lični podaci se prikupljaju za sledeće svrhe i za korišćenje sledećih usluga:

Analitika

Google Analitika i Google Ads praćenje konverzije ličnih podataka, kolačići, podaci o korisnicima

Upravljanje kontaktima i slanje poruka

Lični podaci: adresa e-pošte; Podaci o upotrebi

Remarketing i bihevioralno targetiranje

Google Ads Remarketing lični podaci, kolačići, podaci o upotrebi

Kontakt informacije

Vlasnik I kontroler podataka

Mobile Outfitters d.o.o.
Bulevar Mihajla Pupina 10ž/541
11080 Novi Beograd

Kontakt e-pošta vlasnika: office@moutfitters.rs

Ažurirano: 16. Avgusta 2019.